Šport > Nogomet
88 ogledov

Larissa: Messi mi je ponujal denar za seks

Larissa Riquelme Paragvaj
1/10
Reuters
Številni nogometni navijači najbrž prepoznajo ime Larissa Riquelme. Privlačna Paragvajka je v televizijski oddaji podala kontroverzno izjavo o najboljšem svetovnem nogometašu.

Paragvajska manekenka Larissa Riquelme je v oči širše množice nogometnih navdušencev prvih padla leta 2010, ko je v Južni Afriki stiskala pesti za svojo državo na mundialu, kjer so bili tudi Slovenci pod vodstvom Matjaža Keka. Gotovo se številni spomnijo njenega mobilnega telefona, ki si ga je lepo zaobljena Larissa spravljala kar med obilno oprsje, pri tem pa se ni skrivala pred objektivi in kamerami, kar je seveda še kako razveseljevalo moški del občinstva (pa najbrž tudi del ženskega).

Riquelmejeva je pred dnevi gostovala v oddaji na eni od čilskih komercialnih televizij in v pogovoru vztrajala, da je Leo Messi hotel spati z njo. "Če bi vi vedeli, kdo mi je ponujal denar za seks! Gre za najboljšega nogometaša na svetu ...," je bila sprva še malce skrivnostna. Nato je eden od gostov v studiu glasno ugibal, da gre za Lea Messija, slovita manekenka pa je potrdila: "Seveda, tako je!"

Brazilija je ne bo videla

V nadaljevanju je Paragvajka še pojasnila, da na kaj takega ne bi mogla nikoli pristati. "Nisem lahka ženska, nisem poceni! Nikoli ne bi služila denarja s seksom," je zatrdila postavna lepotica, ki sicer s svojim telesom zasluži ogromno, saj je eden od najbolj iskanih južnoameriških modelov.

Sicer pa je Larissa velika navijačica Paragvaja, ki pa na njeno žalost (in žalost številnih ljubiteljev nogometa) ne bo videl SP 2014 v Braziliji, saj je trenutno na predzadnjem mestu v južnoameriških kvalifikacijah z le 12 točkami po 14 tekmah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.