Šport > Nogomet
7723 ogledov

"Luka Modrić je malo gov**"

luka modrić fifa nagrada Epa
V Splitu se je pojavil grafit uperjen proti Luki Modriću, nogometašu, ki je bil v ponedeljek izbran za najboljšega igralca na svetu.

Sporočilo, s katerim se žali kapetana hrvaške nogometne reprezentance, je napisano na zidu na križišču Ulice svobode ter Zvonimirjeve ulice v Splitu.

Luka Modrić grafit | Avtor: Facebook Facebook

Mesto grafita je bilo verjetno previdno izbrano, saj se nahaja v delu mesta, ki je poleti turistično dobro obiskan, prav tako se prav s tega mesta poleti poroča o prometnih zastojih v mestu. Taktno izbran je bil tudi jezik, saj je avtor grafit napisal v angleškem jeziku, da ga lažje zastopijo tudi tujci.

cristiano ronaldo massimiliano allegri "Teh ne morete ukrasti" Šport Znova nezadovoljstvo, ker je Fifa izbrala Modrića

Luka Modrić je sicer bil v ponedeljek izbran za najboljšega nogometaša na svetu po mnenju Fife, toda niti to mu nid vignilo priljubljenosti po določenih delih Hrvaške, kjer mu del navijačev ne more oprostiti njegove povezave z Zdravkom Mamićem ter njegovega sramotnega pričanja v Mamićev prid.

Luka Modrić Igralec leta Šport Po desetih letih prekinjena vladavina Messija in Ronalda luka modrić fifa nagrada Konec ere Šport Modrića nasmejalo vprašanje o Ronaldu
Komentarjev 6