Šport > Nogomet
11 ogledov

Man United prihaja na Stamford Bridge, Rodgers proti bivšim

chelsea manchester united  luiz Reuters
Žreb osmine finala angleškega ligaškega pokala je bil neusmiljen do Chelseaja in Manchester Uniteda, Brendan Rodgers se bo z Liverpoolom pomeril proti svoji nekdanji ekipi. Videli bomo tudi derbi med Sunderlandom in Middlesbroughjem ter gostovanje Arsenala na obrobju Londona.

Največ oči bo zagotovo uprtih na londonski Stamford Bridge, kjer se bosta srečala evropski prvak Chelsea in lanski prvenstveni podprvak Manchester United. "Bluesi" so bili v tretjem krogu suvereni in so zabili kar šest golov, United je napredoval po nekaj mukah proti Newcastlu.

Vroče bo tudi v Sunderlandu, kamor prihaja Middlesbrough, proti kateremu "črne mačke" ne izgubljajo rade. Leeds bo na slovitem Ellandu skušal izločiti "svetnike" iz Southamptona, medtem ko se Arsenal odpravlja na neugodno gostovanje v bližnji Reading.

Tottenham se bo v gosteh pomeril s "kanarčki" iz Norwicha, Liverpool pa bo na svojem Anfieldu gostil Swansea City, ki ga je še lani vodil sedanji strateg "redsov", Brendan Rodgers.

Žreb osmine finala angleškega ligaškega pokala:

Sunderland : Middlesbrough
Swindon Town : Aston Villa
Wigan Athletic : Bradford City
Leeds United : Southampton
Norwich City : Tottenham Hotspur
Liverpool : Swansea City
Chelsea : Manchester United
Reading : Arsenal

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.