Šport > Nogomet
20 ogledov

Man United v skrbeh za Van Persieja

robin van persie roland juhasz nizozemska madžarska Reuters
V taboru rdečih vragov nestrpno pričakujejo informacije, ali bo Robin van Persie nared za premierligaški obračun z Wiganom. Nizozemec se je lažje poškodoval na kvalifikacijski tekmi za SP proti Madžarski, ki so jo tulipani dobili s 4:1.

Van Persie se je na obračunu drugega kola kvalifikacij za svetovno prvensto med Nizozemsko in Madžarsko lažje poškodoval v boju z Rolandom Juhaszem. Novopečeni zvezdnik Manchester Uniteda je na zelenici vztrajal do konca prvega polčasa, nato pa ga je zamenjal Klaas-Jan Huntelaar.

robin van persie nizozemska madžarska  | Avtor: EPA EPA
Tulipani so obračun dobili s 4:1, selektor Louis van Gaal pa je zatrdil, da se Van Persie ni poškodoval. ''Robina smo zamenjali iz preventivnih razlogov. Ne izgleda preveč resno, a nikoli ne veš. Nismo želeli tvegati,'' je povedal nizozemski strateg. Van Persie je imel v kareri kar nekaj težav s poškodbami, premierligaške tekme pa sicer ni izpustil že od marca 2011. Odkar se je iz Arsenala preselil na Old Trafford je v treh nastopih dosegel že štiri zadetke. Njegovi delodajalci v Manchester Unitedu so zato upravičeno zaskrbljeni, ali bo nogometaš nared za tekmo proti Wiganu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.