Šport > Nogomet
12 ogledov

Maribor podaljšal z dvema

cvijanović berić superpokal olimpija maribor Anže Petkovšek
Ob evropskih in prvenstvenih obvezah so v mariborskem klubu našli čas za odgovore na kadrovska vprašanja. Podaljšali so namreč pogodbi z Goranom Cvijanovićem in Aleksandrom Rajčevićem. Stekla je tudi prodaja vstopnic za Dudelange.

Slovenski nogometni prvak Maribor je podaljšal pogodbi z vezistom Goranom Cvijanovićem in branilcem Aleksandrom Rajčevićem. Kot so sporočili iz kluba, bosta Cvijanović in Rajčević člana vijoličastih do 31. maja 2014. Mariborčani so v torek napredovali v tretje predkolo Lige prvakov, kjer se bodo prihodnji teden pomerili z luksemburškim Dudelangeem. Že v nedeljo pa jih čaka tekma domačega prvenstva, ko se bodo odpravili v Mursko Soboto k Muri 05.

V četrtek se je sicer začela predprodaja vstopnic za naslednjo evropsko tekmo in odziv kaže, da se nogometna evforija v Mariboru stopnjuje. Prve ure minevajo ob množičnem kupovanju. Ni bojazni, da ne bo Ljudski vrt v sredinem večeru, ko bo šlo za prvi korak v boju za play off Lige prvakov in hkrati še za možnost neposredne uvrstitve v skupinski del Evropske lige, znova prizorišče spektakla. Medtem je znan tudi uraden termin: dvoboj NK Maribor–F 91 Dudelange bo v sredo, 1. 8., ob 20. uri. Režim prodaje je enak kot ob prejšnji tekmi. Vstopnice so cenejše v predprodaji, ki pa tokrat poteka brez vsakršnih dodatnih zadev, brez personalizacije ali omejitev pri nakupu, saj niso predpisane takšne varnostne zahteve kot za tekmo proti Željezničarju. Predprodaja poteka v Mariboru na dveh prodajnih mestih: Vijol'čna bajta in Hiša vstopnic (Europark).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.