Šport > Nogomet
25 ogledov

Messi: "Mislili so, da sem nem"

messi barcelona athletic kraljevi pokal finale EPA
Ko je Leo Messi z le trinajstimi leti iz Rosaria prispel v Barcelono, zaradi svoje sramežljivosti več tednov ni spregovoril z nikomer, zato so ga začeli tudi soigralci gledati malce postrani.

Ker po prihodu iz Argentine dolgo časa z nobenim izmed soigralcev v La Masiji ni izmenjal niti nekaj besed, so mnogi njegovi vrstniki pomislili, da je mali Lionel Messi gluhonem. Med njimi sta bila tudi dva sedanja soigralca v moštvu Barcelone, Gerrard Pique in Cesc Fabregas.

"Ne tako dolgo nazaj mi je Cesc Fabregas priznal, da je bil takrat prepričan, da sem gluhonem. Sedaj sem vendarle bolj odprt in ne več tako sramežljiv kot takrat, ko se bil v La Masiji," je za madžarski Kepes Sport povedal Leo Messi.

Messi, ki je v pretekli sezoni v 60 nastopih zabil neverjetnih 73 golov, se bo ostalim soigralcem na treningu Barcelone pridružil v ponedeljek. Teden dni kasneje Katalonce čaka prva pripravljalna tekma v novem tekmovalnem obdobju, nasprotnik bo nemški HSV iz Hamburga.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.