Šport > Nogomet
761 ogledov

Messi se je izognil neprijetnemu snidenju z Mbappejem

Lionel Messi Reševalni pas/Twitter
Francoski reprezentant Kylian Mbappe ni prisostvoval sprejemu, ki so ga v PSG-ju pripravili ob vrnitvi Lionela Messija.

Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi, ki je decembra v Katarju s soigralci osvojil naslov svetovnih prvakov, se je vrnil v vadbeni center francoskega velikana PSG.

Sedemkratni dobitnik zlate žoge je v ponedeljek zvečer z družino zapustil rodni Rosario in v torek pristal na letališču Le Bourget, severno od Pariza.

Vodstvo pariškega velikana je Argentincu zaradi njegovih naporov v Katarju odobrilo desetdnevni premor. Ob vrnitvi so mu soigralci in drugi predstavniki kluba pripravili veličasten sprejem.

Messija so pričakali v špalirju, nato pa so mu izročili še pozlačeni pokal, s katerim so počastili njegov uspeh na SP.

Messi je zadnji igralec s svetovnega prvenstva, ki se je vrnil na treninge k PSG. Kylian Mbappe, ki je velikem finalu s Francijo klonil proti Argentini, in Maročan Achraf Hakimi sta se vrnila že 21. decembra, tri dni po koncu mundiala.

Omenjena nogometaša se sprejema nista udeležila, saj jima je trener Christophe Galtier po tekmah proti Strasbourgu (2:1) in Lensu (1:3) namenil večdnevni počitek.

"Mbappe je javil, da je bolan," so se na družbenih omrežjih šalili nogometni navijači.

Parižane v petek čaka tekma francoskega pokala proti Chateaurouxu. Messi na tekmi najverjetneje še ne bo zaigral, lahko pa bi se vrnil v sredo, ko bo PSG gostil Angers slovenskega reprezentanta Mihe Blažiča.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice