Šport > Nogomet
16 ogledov

Milan potrdil - novi trener Allegri

Allegri na San Siro prihaja eden izmed največjih trenerskih upov. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Dolgo časa je moral AC Milan čakati na Massimilliana Allegrija. V petek se jim je želja uresničila: "AC Milan oznanja, da je Allegri novi trener prve ekipe," so zapisali na uradni strani.
AC Milan oznanja, da je Massimiliano Allegri novi trener prve ekipe. Trener je podpisal pogodbo do 30. junija 2012.
Uradna izjava AC Milana

Massimilliano Allegri je tako podpisal dveletno pogodbo, s katero bo na vročem rdeče-črnem stolčku zamenjal Leonarda. Brazilec, sicer nekdanji igralec in kapetan, je tam zdržal vsega eno sezono. 42-letni Allegri je pred kratkim treniral prvoligaša Cagliari in bil dolgo časa prva izbira Rossonerov. Ti pa so morali počakati vse do konca junija, da je Allegri le uspel zlobirati prekinitev pogodbe s svojim nekdanjim klubom, ki ga je sicer po sporu zapustil že aprila, a pogodba je ostala nedotaknjena.

"AC Milan oznanja, da je Massimiliano Allegri novi trener prve ekipe," so danes zapisali na uradni spletni strani AC Milana. "Trener je podpisal pogodbo do 30. junija 2012."

Allegri na Apeninskem polotoku velja za enega najbolj perspektivnih mladih strategov, v sezoni 2008/09 pa je naslov trenerja leta ukradel celo velikemu Interjevemu strategu Joséju Mourinhu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.