Šport > Nogomet
194 ogledov

Milanič: To je krivica

nogomet Olimpija-Maribor Saša Despot
Trenerja Maribora je doletela tekma prepovedi.

Vodilno moštvo slovenske Prve Lige bo na ligaški tekmi s Krškim vodil Saša Gajser, potem ko je disciplinski sodnik tekmovanje izrekel tekmo prepovedi Darku Milaniču.

Strateg Maribor je bil dodatno kaznova po izključitvi na tekmi s Triglavom, si je zaradi ugovarnjanja prislužil mesto na tribun.

Milanič je sicer do zadnjega verjel, da ga disciplinski sodnik ne bo kaznoval. Pri tem je vztrajal tudi po koncu včerajšnjega treninga, ko je novinarjem dejal: "Do tega medijskega termina pred treningom še nismo dobili nobenega obvestila o morebitnih ukrepih, niti obrazložitve, zakaj sem bil izključen. Pričakujem, da ne bom kaznovan, saj nisem žalil ali rekel kaj neprimernega. Le dvakrat sem ponovil besede ‘Nič ni rekel’. Če bom kaznovan, se mi bo zgodila krivica in upam, da mi bo omogočeno, da vodim moštvo v Krškem."

ND Gorica : NŠ Mura Disciplinski sodnik Šport Znana kazen za Darka Milaniča in goriške huligane

Disciplinski sodnik Roman Rogelj je bil očitno drugačnega mnenja in Milaniča kaznoval s tekmo prepovedi. Maribor, ki ima na lestvici varnih deset točk prednosti pred Olimpijo, se bo danes ob 16.45 pomeril s Krškim.

zlatko zahović Legenda Maribora Šport Simeunovič: "Ne vidim razloga za paniko."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.