Šport > Nogomet
23 ogledov

Mourinho obupal nad Rooneyjem

jose mourinho ashley cole EPA
Trener Chelseaja José Mourniho se je vdal v usodo in opustil lov na Wayna Rooneyja.

Londončani so Manchestru Unitedu nedavno posredovali ponudbo za prestop Wayna Rooneyja. Modri naj bi za napadalca ponujali 11,5 milijona evrov in bodisi Juana Mato bodisi Davida Luiza.

Rdeči vragi so ponudbo zavrnili, José Mourinho pa je zanikal, da je Chelsea polega denarne odškodnine ponujal tudi Španca ali Brazilca. ''Ponudbe ne želimo javno razkriti. Gre za določen znesek denarja in pogajanja ne vključujejo igralcev. Ne Juana Mate ne Davida Luiza,'' je zatrdil portugalski strateg.

Nove ponudbe niso poslali

Mourinho je predstavnikom sedme sile razkril, da je Rooney edina želja v poletnem prestopnem roku, zato nakup drugega nogometaša ne pride v poštev. Chelsea v svojem lovu na okrepitve ni tako vztrajen kot David Moyes, ki še vedno upa na podpis s Cescom Fábregasom, in modri so se sprijaznili, da Rooneyja ne bo na Stamford Bridge.

''Ponudili smo tisto, kar že veste. Naša ponudba je bila javna in uradna, od takrat pa nismo ponudili ničesar več. Mirni smo, saj smo zadovoljni s tem, kar imamo,'' je povedal Mourinho, ki se z ekipo trenutno mudi na pripravljalni turneji v Aziji.

Mourinho na tekmi proti Indonesia All Star, ki jo je Chelsea dobil z 8:1, ni mogel računati na Fernanda Torresa, Juana Mato, Cesarja Azpilicueto, Johna Obija Mikela ter Brazilcev Davida Luiza in Oscarja. Vsi nogometaši se bodo ekipi pridružili za tekme v Združenih državah Amerike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.