Šport > Nogomet
37 ogledov

Mourinho si želi vrnitve Drogbaja

Didier Drogba naj bi se za Milan odločil zaradi Joseja Mourinha. Getty Images
Novi trener Chelseaja José Mourinho si želi senzacionalne vrnitve Didiera Drogbaja na Stamford Bridge.

Angleški The Mirror je razkril, da je Didier Drogba, nekdanji član Chelseaja, danes pa napadalec Galatasaraya, obiskal Chelseajev kompleks Cobham, kjer se modri pripravljajo na začetek nove sezone.

Reprezentant Slonokoščene obale se je pogovarjal z nekdanjim trenerjem Joséjem Mourinhom, vsebina pogovora pa je ostala zaupna.

Angleški mediji poročajo, da si želi Mourinho zvabiti Drogbaja nazaj v London, pa čeprav je napadalec star že 35 let. Drogba ima do konca pogodbe z Galatasarayem še eno leto in Mourinho bo, če se bo želel izogniti pogajanjem s turškim prvakom, svojemu nekdanjemu varovancu posredoval ponudbo čez natančno 12 mesecev.

''Lepo bi bilo. Ne le kot trener, ampak kot pomoč klubu,'' je o vrnitvi na Stamford Bridge povedal Drogba. ''Za Chelsea sem dal vse in seveda mi je klub to vrnil. Ko pridem v London, se počutim doma,'' je dodal 35-letnik.

Vpliva nekdanjega zvezdnika Chelseaja se zaveda tudi Mourinho. ''Didiera lahko uporabim kot primer za mlade igralce, da mi sledijo, ker on mi je sledil od prvega dne,'' je povedal Portugalec. Drogba, ki je za Chelsea v osmih letih dosegel 157 golov, se je po obisku Londona vrnil v Burton upon Trent, kjer se z ekipo Galatasaraya pripravlja na začetek nove sezone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.