Šport > Nogomet
6 ogledov

Na U-17 tekmi Rangers-Celtic 12.000 ljudi

Rangers Celtic u-17 tekma navijači izgredi incidenti Reševalni pas/Twitter
Tradicionalno rivalstvo med mestnima sosedoma iz Glasgowa, Rangers in Celticom, je z deložacijo prvih v najnižji rang tekmovanja za nekaj let izginilo iz življenj škotskih privržencev nogometa. Navijači obeh ekip so zato svojo lakoto po večnih derbijih potešili kar na tekmi nogometašev do 17 let, kjer so prižigali bakle, poleg žaljivk pa so leteli tudi stoli.

V finalu Glasgow Cupa, kjer so nastopili nogometaši, stari do 17 let, je spet oživelo hudo rivalstvo med Rangers in Celticom. Na stadionu Firhill se je zbralo okrog 12.000 navijačev večnih rivalov iz Glasgowa, ki so ustvarili neverjetno vzdušje, privrženci Rangers pa so za golom prižigali tudi bakle.

Ena izmed njih je, kar je za tekme na Otoku sploh nepojmljivo, poletela na igrišče, navijači obeh ekip pa so ruvali tudi stole. Rangers so na koncu zmagali s 3:2 in dobili nekaj zadoščenja, potem ko so navijači Celtica pred letošnjo sezono huronsko slavili njihovo deložacijo v četrto ligo, ki so jo Rangers s trenutno kar 24 točkami naskoka pred drugouvrščenim Peterheadom sicer že osvojili.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.