Šport > Nogomet
8980 ogledov

Navijači jezni na najboljšega slovenskega sodnika

maribor olimpija ljudski vrt prva liga Anže Petkovšek
Nov slab dan za slovenske predstavnike na prihajajočem svetovnem prvenstvu.

Po mnenju mnogih najboljši slovenski sodnik Damir Skomina, ki bo sodil tudi na svetovnem prvenstvu v Rusiji, je na derbiju med Mariborom in Olimpijo ujezil pristaše obeh klubov. Primorec je bil precejšnjih kritik deležen že po sojenju pofinala lige prvakov med Romo in Liverpoolom, ko je s svojimi pomočniki storil kar nekaj napak. Te so se po mnenju ljubljanskih in mariborskih navijačev dogajale tudi v Ljudskem vrtu.

Na tokratni tekmi so sodnikom pristaši Olimpije očitali predvsem nedosojeni prepovedani položaj ob prvem zadetku Luke Zahovića, ter rdeči karton, ki bi ga moral po njihovem mnenju dobiti Jasmin Handanović ob enajstmetrovki s katere je Olimpija rezultat izenačila na 2:2. 

Komentarjev 7
  • matermila 18:27 20.maj 2018.

    Za vse niso krivi sodniki,bodimo realni in si priznajmo,da so včeraj zasluženo izgubili.Obramba v totalnem ku.cu,krivi dveh golov.

  • JackD 15:38 20.maj 2018.

    Bedaki. V zgoraj naštetih situacijah ni niti ene napake Skomine. Ja gol Zahovića je bil iz prepovedanega položaja, vendar je tonapaka zgolj in samo Vukana. Skomina tu nima zraven popolnoma nič. Ker tako situacijo lahko vidiš samo če stojiš popolnoma ...prikaži veča v liniji zadnjega igralca, kar je v domeni pomočnika sodnika. Kramarić je prav tako zadel iz prepovedanega položaja in gol je bil upravičeno razveljavljen.

  • fowler 15:10 20.maj 2018.

    Pač ofsajd Zahoviča, ne prvi ne zadnji, zadnje čase vsi nekam slabo dvigujejo zastavico... Je pa Skomina na obeh straneh dopuščal precej grobo igro ( Viler, Ilič,... ), za derbi razumljivo. Z izključitvijo Handanoviča bi pomoje uničil derbi, je pač ...prikaži več zadostil enim in drugim. Generalno gledano, obe ekipi sta imeli svoje priložnosti, Olimpija je izkoristila eno več...