Šport > Nogomet
11 ogledov

Neymarjev oče: "Ne bom dovolil dražbe za sina"

Neymar Brazilija Kitajska Lucas Moura prijateljska tekma Reuters
Oče brazilskega zvezdnika Neymarja se je jezno odzval na odločitev Santosa, da zavrne ponudbo Barcelone. Po mnenju Neymarja seniorja želi Santos njegovega sina dati na dražbo, kjer bi iztisnili čim več denarja.

"Ta telenovela se mora končati. Pri Santosu se morajo odločiti. Da ali ne, ampak te špekulacije se morajo končati. Ne vemo, kaj se dogaja. Govori se o sestankih pri Santosu, ampak zakaj se ne odločijo zdaj? Ne bom dovolil, da bi pri klubu iz tega naredili dražbo, ne bom," se je v domovini razhudil Neymarjev oče, sicer tudi Brazilčev zastopnik, potem ko je Santos v torek zavrnil ponudbo Barcelone. Katalonski velikan je za napadalca, ki je v lasti treh različnih pravnih subjektov, ponudil 23 milijonov evrov, s čimer bi si zagotovil 55 % lastništva nad enim najbolj razvpitih nogometašev zadnjih let.

"Zelo preprosto je - od danes naprej se sploh ne bom več oglašal na telefon. Nikomur, preprosto ne bom se pogajal," je še dodal Neymar da Silva. V bitko za podpis njegovega sina se je v zadnjih tednih vmešal tudi Real Madrid, njihova astronomska ponudba pa je Santos primorala v to, da so kljub vnaprejšnjemu dogovoru z Barcelono začeli zavlačevati.

Vroče po pokalu konfederacij

Po nekaterih informacijah naj bi Neymar sicer pristal na to, da se aktualnim španskim prvakom pridruži po pokalu konfederacij, ki ga bo med 15. in 30. junijem gostila Brazilija.

"Dejali so, da ne bodo prodali igralca, potem pa nič, življenje gre dalje. Zdaj je ostalo le še eno leto do izteka pogodbe in šest mesecev, da lahko podpiše predpogodbo s kakšnim klubom. Santos mora misliti na to, ampak o tem z nami ni govoril še nihče," je pred novinarskimi mikrofoni še zatrdil Neymarjev oče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.