Šport > Nogomet
22 ogledov

"Nogometaši imajo najraje kokain"

Curtis Woodhouse The Sun
Nekdanji angleški nogometni reprezentant do 21 let, ki je kasneje postal boksar, trdi, da nogometaši najraje uporabljajo kokain.

Nekdanji član angleške izbrane vrste do 21 let Curtis Woodhouse trdi, da nogometaši najraje posežejo po kokainu, saj se v sistemu obdrži le 48 ur.  Zdaj petintridesetletni nogometaš, ki je postal boksar, je na twittwrju ob škandalu Marije Šarapove še zapisal, da je eden izmed njegovih nekdanjih trenerjev dejal: "Ekipa za droge (dopinška kontrola, op. p.) je tu, če ste na čem, pojdite domov."

"Ne bom lagal, kar nekaj fantov je vstalo in odšlo," je še zapisal nekdanji nogometaš, ki je med drugim nosil tudi drese Hull Cityja, Sheffield Uniteda in Birmingham Cityja. Dodal je še: "Razlog, zakaj imajo nogometaši radi kokain, je v tem, da v tebi ostane le 48 ur. Ponedeljkovo jutro je bilo za nekatere kot ruska ruleta."

Woodhouse, ki je kariero prekinili, da bi se posvetil boksu je je celo postal britanski prvak v polvelterski kategoriji, je trenutno trener pri nižjeligašu Hull Unitedu. Po njegovih tvitih, ki so vzbudili veliko pozornost, naj bi se nanj obrnil tudi eden od nekdanjih soigralcev. "Oj, zapri že svoj gobec (‘Oi, shut the f*** up, man, op. p.), je bilo sporočilo," trdi Woodhouse.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.