Šport > Nogomet
5651 ogledov

Nova služba, s tem klubom bo gotovo osvajal lovorike

jose mourinho Epa
Priznani novinar naznanil, kje bi lahko končal sloviti Portugalec.

Priznani novinar Gianluca Di Marzio, ki se le redko zmoti, je razkril kateri klub se resno zanima za Joseja Mourinha, ki je med sezono izgubil trenersko mesto pri Manchester Unitedu. Za usluge Portugalca se zanimajo pri serijskem škotskem prvaku Celticu.

"Njegov zastopnik Jorge Mendes še naprej spremlja položaj pri PSG, kjer pa se zdi, da bo Thomas Tuchel nadaljeval s svojim delom. Na drugi strani Celtic nudi Mourinhu vrnitev k osvajanju lovorik, to mu na Škotskem lahko skoraj zagotovijo, Celtic je osvojil svoj 50. državni naslov, osmega zaporednega. Seveda bodo v primeru, če Mourinho prevzame službo pri Celticu, v klubu iz Glasgowa zahtevali napredek v Evropi. V tej sezoni je namreč Celtic izpadel v kvalifikacijah za ligo prvakov, izločil ga je atenski AEK, v šestnajstini finala evropske lige pa ga je izločila Valencia," je zapisal Di Marzio.

Billy McNeill Večna slava Šport Umrl je legendarni "Cezar"

Celtic trenutno vodi klubska legenda Neil Lennon, saj je med sezono Brendan Rogers prevzel vodenje angleškega premierligaša Leicester Cityja. Mendez ima sicer odlične odnose s predsednikom Celtica Ianom Bankierom. 

Po Unitedu, Chelseaju, madridskemu Realu in Interju, kjer se je Mourinho navadil, da so mu brez težav dovoljevali, da je za okrepitve porabil ogromne količine denarja, bi ob prevzemu Celtica Portugalec moral zavrteti čas nazaj. Leta 2003 je s Portom namreč premagal prav ta škotski klub v finalu pokala Uefa, leto kasneje pa je osvojil ligo prvakov s precej manjšim proračunom od tekmecev. 

Lionel Messi O Messiju pred tekmo Šport Taktika: Bil je poškodovan, zato ga je treba čim hitreje pokositi
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice