Šport > Nogomet
21 ogledov

Nove pogodbe za tri topničarje

Ramsey Dembele Cazorla Arsenal Tottenham Premier League Anglija liga prvenstvo EPA
Aaron Ramsey in Santi Cazorla sta podaljšala pogodbi z Arsenalom, podpisal tudi mladi Gedion Zelalem.

Pri londonskemu nogometnemu prvoligašu Arsenalu si žeijo v prihodnosti obdržati kreativne veziste, ki letos klub držijo med vodilnimi v prvenstvu. Zato so se vodilni odločili podaljšati pogodbi z Valižanom Aaronom Ramseyjem in Špancem Santijem Cazorlo. Prvo profesionalno pogodbo s klubom pa je podpisal tudi mladi nadarjeni Gedion Zelalem.

Ramsey je bil v prvem delu sezone s 13 zadetki ključna figura topničarjev, nato pa so mu začele ponovno nagajati poškodbe. Kljub temu so v klubu izjemno zadovoljni z njegovim doprinosom, srečen pa je tudi sam: "Zelo sem zadovoljen, da sem podpisal novo pogodbo. Tu sem že šest let in sem zelo srečen. Želim biti del nečesa posebnega pri Arsenalu, imamo odlično ekipo in lahko dosežemo veliko."

Podobne so bile misli soigralca Cazorle: "Ta klub me zelo osrečuje od trenerja in soigralcev do fantastičnih navijačev in stadiona. Mislim, da smo lahko velik igralec v borbi za naslove v prihodnjih letih, in to je zame pomembno. Bilo je že ogromno lepih trenutkov in upam, da jih veliko še sledi."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.