Šport > Nogomet
89558 ogledov

Ob noseči ženi padel v jezero in utonil

Maximiliano Pereira Reševalni pas/Twitter
Prezgodaj se je poslovil 27-letni nogometaš z razgibano kariero.

Iz Urugvaja je prišla žalostna vest. Umrl je Maximiliano Pereira (s polnim imenom Maximiliano Rodrigo Pereira Cardozo), nogometaš različnih klubov iz Montevidea, ki se je preizkusil tudi v tujini.

sveča pogreb grob V klubu šokirani Šport Pretres: v 49. letu umrl priljubljeni trener

Pereira je bil v soboto na sprehodu z ženo, slednja je v četrtem mesecu nosečnosti, ob slapovih Salto del Penitente v okrožju Minas. Po poročanju urugvajskega El Paísa je 27-letniku med hojo zdrsnilo in med skalami je omahnil v jezero.

Reševalci so prihiteli na prizorišče, a Pereire niso našli dovolj hitro. V nedeljo so odkrili njegovo truplo in ga potegnili iz vode.

Salto del Penitente reševalna akcija | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Pereira se je rodil v urugvajski prestolnici in tam najprej igral za Atlético Cerro, potem pa še za Miramar Misiones in Racing Club. Nato se je podal k bolivijski zasedbi Sport Boys, se preselil v Paragvaj k Santaníju, nato pa se vrnil v Montevideo ter zaigral za tamkajšnji Liverpool in Central Español. Član slednjega je bil v trenutku smrti.

Od levega bočnega branilca so se na družbenih omrežjih poslovili vsi njegovi klubi. "Počivaj v miru, Maxi," so zapisali pri Central Españolu.

Maximiliano Pereira | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 1
  • botile 04:57 31.december 2020.

    www︎.︎FideLizy︆.︆net - oddličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

Sorodne novice