Šport > Nogomet
51664 ogledov

Pretres: v 49. letu umrl priljubljeni trener

Zoltán Szabó Reševalni pas/Twitter
Iz naše soseščine je prišla žalostna novica o prezgodnjem slovesu nogometnega strokovnjaka.

Nogometna Srbija je v torek zjutraj doživela šok. Umrl je namreč 48-letni Zoltán Szabó, trener moštva TSC Bačka Topola. Szabó in klub iz mesta blizu madžarsko-srbske meje sta v zadnjih letih beležila odlične rezultate in prišla celo do Evrope.

sveča pogreb grob Koronavirus Šport Umrl hrvaški nogometni selektor, ki je užalostil Slovence

Szabó je TSC prevzel leta 2017 v tretji ligi in ga ekspresno popeljal do elitnega ranga, lani pa ob premiernem nastopu v prvi ligi celo do tretjega mesta in nastopa v kvalifikacijah za Ligo Evropa. 

Tam je TSC izločil romunski FCSB (nekdanja Steaua), ki je slavila po enem najbolj razburljivih nogometnih dvobojev zadnjih let. Srečanje (6:6) so Romuni dobili po streljanju enajstmetrovk.

Szabó je kot igralec nastopal za Hajduk iz Kule, Vojvodino in Partizan, nato je igral v Južni Koreji, na Japonskem, na Cipru in na Madžarskem. Kot trener je samostojno vodil Proleter iz Zrenjanina in Jagodino.

Po poročanju srbskih medijev je Szabó umrl zaradi težav s srcem. Niso zapisali, ali so bili zdravstveni zapleti povezani s covidom-19.

Komentarjev 2
  • comsine 17:46 15.december 2020.

    www︎.︎AmiaPex︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za sseks

  • Avatar Dorthy_Brey
    Dorthy_Brey 15:01 15.december 2020.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro od d0ma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim del0m 3 ure dnevno. prip0ročam, da poskusite. .... >>>>> www.MagnifyIncome.Com

Sorodne novice