Šport > Nogomet
2279 ogledov

Ob ropu zvezdnikove hiše na pomoč helikopter, vselil se je pred dnevi

Jack Grealish Epa
Zvezdnik Manchester Cityja je bil žrtev ropa.

Tudi nogometaš angleške reprezentance in Manchester Cityja Jack Grealish je bil med tekmo svojega kluba žrtev roparjev. Časnik Sun je tako poročal, da so vlomilci nogometašu iz hiše ukradli nakit in ure v vrednosti 1,15 milijona evrov. Nogometaševa zaročenka in člani družine, ki so gostovanje Cityja pri Evertonu spremljali po televiziji, so na srečo ostali nepoškodovani.

Časnik piše, da so slišali sumljive zvoke v zgornjem nadstropju, pa tudi psi so zalajali. Poklicali so policijo, ta je na kraj dogodka poslala tudi policijski helikopter. A prepozno, saj zaenkrat pravih sledov o nepridipravih policija nima.

O dogodku so nogometaša, ki se je z zaročenko Sasho Attwood v grofijo Cheshire preselil šele pred kratkim, obvestili po tekmi.

Vlom pri Grealishu je le zadnji v seriji vlomov pri nogometaših, ki nastopajo v Premier League. Pred dnevi so roparji nazadnje okradli branilca West Hama Kurta Zoumo. Pred letom dni je napadalec Chelseaja Raheem Sterling po vlomu doma zapustil reprezentanco na SP v Katarju.

Januarja lani se je žena Victorja Lindelöfa z otrokoma pred vlomilci skrila v kopalnici, švedski nogometaš pa je z Manchester Unitedom takrat gostoval pri Brentfordu. Še najhuje jo je za božič 2021 skupil takratni nogometaš Manchester Cityja Joao Cancelo, ki se ga je na domu tudi fizično lotila četverica vlomilcev.

Komentarjev 1
  • Avatar Iuckyss
    Iuckyss 18:52 29.december 2023.

    Spet ne ločite med vlomom in ropom...

Sorodne novice