Šport > Nogomet
21 ogledov

Oba vprašljiva nared

Milivoje Novaković bo proti Slovakom vendarle zaigral. Reuters
Glavna dilema pred sobotno tekmo s Slovaško je razrešena. Milivoje Novaković in Boštjan Cesar sta pripravljena za igro. Odločitev o njuni igri pa bo selektorjeva.

Bo slovenski napad v soboto proti Slovaški vodil Milivoje Novaković, obrambi pa poveljeval Boštjan Cesar? Selektor Matjaž Kek je na novinarski konferenci v Bratislavi izrazil dvom glede pripravljenosti dveh ključnih igralcev slovenske izbrane vrste. "Tako Novaković kot Cesar sta imela težave. Dva dni sta sicer trenirala z ekipo. Za zdaj Boštjan deluje dobro, Nova pa ni v optimalni fizični pripravljenosti. S fizioterapijo je naredil ogromno kilometrov. Videli bomo, kaj bo po današnjem treningu. Dolgo časa sta brez prave tekme, treba je razmisliti."

Cesarju torej dobro kaže, reprezentančni zdravnik dr. Vasja Kruh pa je ovrgel tudi dvome glede nastopa napadalca Kölna. "Novaković je pripravljen za igro. Na koncu pa bo o nastopu seveda odločal selektor," pravi dr. Kruh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.