Šport > Nogomet
24 ogledov

Oblak prvi vratar, ki mu je to uspelo

jan oblak atletico EPA
Na golu Atletico Madrida se je zvrstilo nekaj izjemnih vratarjev, a še nihče ni postal klubski igralec meseca. Zdaj je to uspelo slovenskemu čuvaju mreže Janu Oblaku.

Jan Oblak je kot prvi vratar postal igralec meseca pri madridskem Atleticu. Tako je prejel priznanje, ki ga nista bila deležna niti njegova sijajna predhodnika Thibaut Courtois in David De Gea.

"Rad bi se zahvalil navijačem, ki so me izbrali za to nagrado. Vesel sem, da lahko pomagam klubu in upam, da bom tako tudi nadaljeval," je po nazivu najboljšega nogometaša Atletica v decembru dejal Oblak.

"Nisem vedel, da sem postal prvi vratar s tem priznanjem. Tega sem vesel, a to ni najpomembnejše. Bolj pomembno je, da igramo dobro, da smo prvi na lestvici. Upam, da bomo tako tudi nadaljevali. Ni tako pomembno, kdo osvaja takšne nagrade. Čeprav je do konca prvenstva še pol sezone, si želim enakega nadaljevanja, osvajanja točk. Bomo videli, kje bomo na koncu in če nam bo uspelo uresničiti zastavljene cilje," je še povedal slovenski nogometaš leta 2015.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.