Šport > Nogomet
58 ogledov

Obljuba dela dolg: bo vreme vodila gola?

Doria Tillier Youtube
Francoska televizijska voditeljica Doria Tillier je obljubila, da bo v primeru uvrstitve francoske reprezentance na SP 2014 vreme vodila popolnoma gola.

Doria Tillier, francoska voditeljica in manekenka, se je znašla pod pritiskom francoske javnosti, ki nestrpno pričakuje, ali bo 27-letna lepotica držala svojo obljubo.

Tillierjeva je po porazu francoske reprezentance, ki je na prvi tekmi dodatnih kvalifikacij za nastop na SP 2014 izgubila proti Ukrajini (0:2), obljubila, da bo vreme na francoskem televizijskem programu Canal+ vodila gola, če si galski petelini na povratni tekmi priigrajo vstopnico za mundial.

Francozom je na povratni tekmi v Parizu uspel popoln preobrat, saj smo zmagali s 3:0 in reprezentanci zagotovili pot v Brazilijo. Po drugem zadetku varovancev Didierja Deschampsa je Francozinja 'tvitnila': ''P***a. 2:0 za Francijo. Začenjam paničariti.''

tvit doria tillier | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.