Šport > Nogomet
12 ogledov

Đoković in David Luiz izmenjala besede in majici

David Luiz Đoković masters London Youtube
Nogometaš Chelseaja David Luiz je med zaključnimi dnevi londonskega mastersa izkoristil priložnost in spoznal Novaka Đokovića.

Srbski teniški velemojster Novak Đoković je v nedeljo v polfinalu finalnega mastersa v Londonu premagal Švicarja Stanislasa Wawrinko, in se bo v ponedeljek zvečer v finalu pomeril z Rafaelom Nadalom.

Po dvoboju je popularni Nole dobri dve minuti preživel tudi v pogovoru z defenzivnim vezistom (ali branilcem) Chelseaja, Brazilcem Davidom Luizom. Slednji je Srbu prinesel dres trofejnega londonskega kluba, v zameno pa je prejel Đokovićev podpis in majico, kakršno Novak nosi na teniških igriščih.

Prihaja v Argentino

Đokoviću je, tako kot mnogim, pozornost vzbudila nenavadna frizura Brazilca, ki je Srba spominjala na njegovega prijatelja in Luizovega sonarodnjaka, nekdanjega tenisača Gustava Kuertna. Zvezdnika sta nekaj besed spregovorila tudi o bodočem ekshibicijskem dvoboju Srba, ki ga bo odigral na slovitem stadionu Bombonera v Buenos Airesu, domovanju Boce Juniors

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.