Šport > Nogomet
41 ogledov

Papežu poslali argentinski dres

maxi rodrigues Reševalni pas/Twitter
Argentinski nogometni reprezentanti so papežu Frančišku poslali dres s podpisi. Papež sicer finalne tekme, v kateri so izgubili, ni gledal.

Argentinski nogometaši, ki so v finalu svetovnega prvenstva v Braziliji po podaljšku z 0:1 klonili proti Nemcem, so rojaku papežu Frančišku, ki je znan kot velik nogometni navdušenec, poslali argentinski dres s podpisi reprezentantov, je član izbrane vrste Maxi Rodriguez zapisal na Twitterju.

Maxi Rodriguez je objavil fotografijo, na kateri skupaj s prvim zvezdnikom reprezentance Lionelom Messijem, dobitnikom nagrade zlata žoga za najboljšega nogometaša mundiala, v rokah držita podpisan sinjemodro-beli dres. 

Finalne tekme si papež ni ogledal

Papež Frančišek je znan kot velik ljubitelj nogometa, budno je spremljal mundial in med prvenstvom večkrat tvital o nogometu, poleg tega je dosmrtni član argentinskega kluba San Lorenzo.
A šef protokola v Vatikanu Guillermo Karcher je razkril, da si papež ni ogledal nedeljskega finala SP v Rio de Janeiru, ker je želel ohraniti nevtralno držo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.