Šport > Nogomet
183 ogledov

Popljuval Iličića in njegovega agenta

Massimo Ferrero EPA
Vodstvo prvoligaša iz Genove ni dobro sprejelo košarice slovenskega reprezentanta.

Gorenjski ofenzivni vezist Josip Iličić je že nekaj časa pred selitvijo iz Fiorentine, v zadnjih tednih je vse kazalo, da bo nov dom našel pri Sampdorii. Toda, kot se v nogometu rado zgodi, je prestop tik pred sklenitvijo padel v vodo.

Številni italijanski mediji so tako že izvohali, da je tik pred zdajci v zelje Genovčanom skočila Atalanta. Iličić naj bi se v Bergamo preselil zaradi 200 tisočakov višje plače, poleg tega pa je Atalanta pripravljena Fiorentini ponuditi pol milijona več kot Sampdoria (klub Jasmina Kurtića bo za Iličića odštel okroglih pet milijonov evrov). 

Vsega skupaj ni najbolje sprejel predsednik Dorie Massimo Ferrero. Bogati filmski producent je v pogovoru za spletno stran alfredopedulla.com okrcal slovenskega reprezentanta in njegovega agenta Amirja Ružnića.

"Ostajam zaprepaden. Atalanti in gospodu Iličiću želim vse najboljše, toda preden si nogometaš, moraš biti človek. Njegovemu agentu gospodu Ružniću pa svetujem, naj ne igra trgovca na sejmu. Na srečo v nogometu ni veliko takih ljudi. Korektno obnašanje ni nekaj izbirnega," je dejal Ferrero.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.