Šport > Nogomet
21 ogledov

Poškodovani nogometaš si bo ta dva nosača dobro zapomnil

Padec z nosil EPA
Ponavadi poškodovane igralce pazljive odnesejo z igrišča z nosili, da bi jim lahko zdravniki izven igralne površine lažje pomagali. Igralec druge grške lige pa je pot z igrišča doživel nekoliko drugače.

Nogometaš grškega nogometnega kluba Ergotelis Leonardo Koutris se je med tekmo z AE Larisso v drugi grški ligi tako močno poškodoval, da so ga morali z nosili odnesti z igrišča. A že z nekoliko "zanimivim" polaganjem na nosila je eden od pomagačev pokazal, da bo pot z igrišča vse drugo kot prijetna.

Po le nekaj metrih hitre hoje je enemu od nosilcev spodrsnilo kar dvakrat, drugič je celo pristal na poškodovanem igralcu. Ko sta pomagača igralca končno odnesla do konca igrišča, pa je isti moški Koutrisa grobo spustil na tla. V tem trenutku je pristopil tudi zdravnik ekipe, ki je pomagaču namenil nekaj besed, a se je ta le slabe volje odvrnil od njega.

Kaj je bil razlog za to zelo neobičajno obnašanje pomagača ekipe ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.