Šport > Nogomet
3354 ogledov

Pred tekmo doživel srčni zastoj, zdaj umrl

Giuseppe Barone Profimedia Giuseppe Barone.
Od usodnega srečanja je bil na intenzivni negi.

Generalni direktor italijanskega nogometnega kluba Fiorentina Giuseppe Barone je umrl v 57. letu starosti, potem ko je pred dvema dnevoma doživel srčni zastoj pred tekmo Fiorentine proti Atalanti, sporočilo kluba iz Firenc povzema nemška tiskovna agencija dpa.

Barone je v nedeljo po poročanju italijanskih medijev doživel srčni napad tik pred tekmo Atalanta - Fiorentina, ki bi se morala v Bergamu začeti ob 18. uri.

Tekma je bila zaradi tega prestavljena, direktorja pa so odpeljali v milansko bolnišnico (na spodnji fotografiji), kjer je bil do smrti na intenzivni negi, dodaja dpa.

bolnišnica San Raffaele Milano | Avtor: Profimedia Profimedia

"Fiorentina z globoko in neizmerno žalostjo potrjuje, da je izgubila enega od svojih vodij, ki je zaznamoval nedavno zgodovino kluba in ki ne bo nikoli pozabljen," je italijanski klub zapisal v izjavi.

"Generalni direktor Giuseppe Barone je danes umrl v bolnišnici San Raffaele v Milanu, potem ko je v nedeljo nenadoma zbolel," so še zapisali pri klubu in dodali, da so vsi povezani s Fiorentino popolnoma užaloščeni zaradi strašne izgube človeka, ki je za barve Fiorentine dal svoje srce in dušo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice