Šport > Nogomet
87 ogledov

Prenosi v 2. SNL, za začetek mestni derbi

ogrevanje Triglava Triglav Crvena zvezda prijateljska tekma Bonifika Simon Maljevac
Danes bodo odigrane prve tekme v novi sezoni Druge lige, najbolj vroče bo v gorenjski prestolnici.

Z novo sezono bodo ljubitelji nogometa in tisti, ki spremljajo drugoligaško prvenstvo, nov razlog za zadovoljstvo. V vsakem krogu si bodo lahko ogledali eno tekmo v neposrednem prenosu na spletni strani Nogometne zveze Slovenije, v prvem krogu pa se bodo kamere odpravile na stadion Zarice, kjer se bosta v kranjskem mestnem derbiju pomerila novi drugoligaš Zarica Kranj in Triglav Kranj.

Poleg obeh kranjskih klubov bo v 2. SNL nastopilo še osem moštev, v preostalih štirih tekmah prvega kola pa se bodo pomerili še Šenčur in Drava Ptuj, Farmtech Veržej in v minuli sezoni član prve lige Kalcer Radomlje, Roltek Dob in Ankaran ter Aluminij in Tolmin. V minuli sezoni je prvo mesto nekoliko presenetljivo osvojilo Krško, drugo mesto in s tem kvalifikacije za preboj med elito pa je pripadlo Aluminiju. Nogometaši iz Kidričevega, ki so v boju za prvo ligo v dveh tekmah klonili proti Gorici, tudi tokrat sodijo med favorite tekmovanja. V minuli sezoni sta mu družbo pri vrhu delala še Dob in Triglav.  

Današnja tekma v Kranju se bo sicer pričela ob 18. uri, tekmo pa bo komentiral Rok Virag.

V naslednjih krogih bodo v prenosih še naslednje tekme:
2. krog: Triglav – Dob
3. krog: Dob – Radomlje 
4. krog: Drava – Ankaran

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.