Šport > Nogomet
198 ogledov

Pri prvoligašu odločitev o menjavi trenerja

Borivoje Lučić
Dva poraza sta odnesla prvega moža na klopi.

Slovenski nogometni klub Gorica je danes v izjavi za javnost sporočil, da Borivoje Lučić ni več trener primorskega prvoligaša. Bosanski strateg je moštvo prevzel pred začetkom lanske sezone po izpadu v drugo ligo, ga nato vrnil med prvoligaše, po slabem začetku sezone 2020/21 pa je moral zapustiti klop vrtnic.

"Lučić je ekipo prevzel na najnižji točki v zgodovini kluba in jo v lanski sezoni preko dodatnih kvalifikacij pomagal vrniti tja, kamor tudi spada. V luči nedavnih rezultatov je skozi konstruktivne pogovore med Lučićem in vodstvom kluba prišlo do zaključka, da je ekipa prišla do točke, ko potrebuje nove ideje," so zapisali na uradni spletni strani kluba.

Gorica je v Prvi ligi Telekom Slovenija izgubila obe dosedanji tekmi, v prvem krogu je bil boljši ljubljanski Bravo s 4:1, minuli konec tedna pa je na primorskem derbiju slavil Koper s 4:2.

Naslednjo tekmo bodo Goričani, ki jih je zapustil tudi športni direktor Miran Burgić, odigrali v nedeljo, 20. septembra, v gosteh proti Muri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.