Šport > Nogomet
21 ogledov

Prihod Özila k Barçi v rokah Guardiole

Žurnal24 main
Barceloni je za nakupe ostalo 45 milijonov evrov. Prvi naj bi bil nemški reprezentant Mesut Özil, Barça in Werder pa naj bi se že dogovorila za ceno. Odloča Guardiola, a Nemci to zanikajo.
Chelsea ponuja več!
Barceloni bi Özila pred nosom lahko ukradel Chelsea. Po poročanju časopisa The Times naj bil Londončani Werderju namreč ponujali 15,6 milijona evrov, medtem ko je Sir Alex Ferguson v nedeljo zavrnil, da bi želel Nemca pripeljati k Man. Unitedu.

Mesut Özil je vsakič bližje FC Barceloni, govorijo poročila iz španske prestolnice. O njegovem prihodu se špekulira že dolgo časa, tudi sam nemški reprezentant, ki je tako zelo navdušil na svetovnem prvenstvu, pa je že prej govoril o "sanjskem" prestopu k Blaugrani. Barcelonski športni dnevnik El Mundo Deportivo zdaj poroča, da se je Barça dogovorila z Özilovim matičnim klubom Werderjem Bremnom. Cena? Deset milijonov evrov plus dodatki!

Potrditev prestopa pa vseeno leži v rokah trenerja Josepa Guardiole. Njegov "OK" naj bi dokončno zapečatil prestop nemškega Turka. To bi bila zadnja priložnost za zaslužek pristaniškega kluba, saj jim bo Özil sicer na koncu sezone skorajda zagotovo ušel – zastonj!

Pri nemškem bundesligašu so informacijo medtem že zanikali: "Informacija ni točna. Pogovorov ni bilo, kot tudi ne ponudbe s strani Barcelone,"je povedal predstavnik za odnose z javnostjo pri zeleno-oranžnih Tino Polster, medtem ko je Özil pribil, da ne ve, kaj se dogaja: "Ne govorim o drugih ekipah, nič ne vem. Tu sem, ker imam pogodbo, ki jo bom tudi spoštoval!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.