Šport > Nogomet
13 ogledov

PSG-ju poslal DVD z analizo Barcelone

jose mourinho Reuters
Trener Real Madrida José Mourinho je po poročanju francoskega časnika L'Equipe Carlu Ancelottiju poslal DVD, na katerem so analizirane slabosti Barcelone. Fracoski PSG se bo v četrtfinalu Lige prvakov pomeril s katalonskim nogometnim velikanom.

carlo ancelotti leonardo psg | Avtor: EPA EPA
Francoski L'Equipe je objavil zgodbo, da naj bi José Mourinho trenerju PSG Carlu Ancelottiju poslal DVD, na katerem analizira slabosti Barcelone. Francoski klub naj bi s pomočjo videomontaže lažje premagal svojega četrtfinalnega nasprotnika v Ligi prvakov.

Mourinho naj bi se za takšno potezo odločil zaradi tesnega prijateljstva s športnim direktorjem Leonardom, trenerjem Carlom Ancelottijem in lastnikom Nasserjem al-Khelaifijem. Posnetki naj bi vsebovali tudi Mourinhove komentarje, kako izkoriščati šibke točke varovancev Tita Vilanove.

Video, ki temelji na zadnjih dveh El Clásicih, prikazuje metode portugalskega stratega, ki je v letošnji sezoni Barço premagal že trikrat. Dve od preostalih treh tekem sta se končali z remijem, samo enkrat pa se je zmage veselila Barcelona.

Mourinho je že izpolnil cilj, ki si ga je zadal leta 2010 ob prihodu na Santiago Bernabéu, in sicer končati hegemonijo Barcelone v španski Primeri División. Kot kaže želi zdaj nogometašem PSG pomagati, da napišejo zadnje poglavje Barçine evropske zgodbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.