Šport > Nogomet
14 ogledov

PSV zbral denar za Matavža

Tim Matavž se podaja na jug Italije. (Foto: Nik Rovan) Nik Rovan
Enaindvajsetkratni nizozemski prvak PSV Eindhoven bo še enkrat poskušal v svoje vrste zvabiti Tima Matavža. Kot pišejo nizozemski mediji, so zbrali sedem milijonov evrov, kolikor so pripravljeni Groningenu odšteti za slovenskega napadalca. "Ponudba mora biti prava tako za klub kot zame," opozarja Matavž.

Tim Matavž je s hat-trickom na zadnji prvenstveni tekmi še enkrat več prepričal vodilne može PSV Eindhovna, da ga zvabijo v svoje vrste. O prestopu Matavža k 21-kratnim nizozemskim prvakom se govori že dalj časa, govorice pa so zelo vroče postale po tem, ko se je Šempetrčan s tremi goli na zadnji tekmi zavihtel na vrh lestvice strelcev nizozemskega prvenstva.

Matavž je na vprašanje nizozemskih novinarjev okoli prestopa v drug klub dejal, da je še vse odprto in da bo Groningen zapustil le, če bo dobil dobro ponudbo kakšnega velikega kluba. Trenutno igram za Groningen, za katerega bom dal vse od sebe. Ne pravim pa, da bom tu ostal. Če bo prišla ponudba, ki bo privlačna tako zame kot za klub ... Ali so to moji zadnji goli za Groningen? Mislim, da ne,” je v svojem značilnem mirnem slogu razložil slovenski reprezentant.

PSV namerava globoko seči v žep, v klubu pa naj bi bili po pisanju nizozemskih medijev pripravljeni odšteti sedem milijonov evrov. Denar naj bi zbrali s prodajo Erika Pietersa, za katerega naj bi od Newcastle Uniteda prejeli prav tolikšno vsoto denarja.

 

Komentarjev 1
  • Nejc Roškar 15:29 15.avgust 2011.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870Ce koga zanima super manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz celega sveta.