Šport > Nogomet
8 ogledov

Reški navijači imajo dva obraza

Matjaž Kek Stuttgart Rijeka Evropska liga kvalifikacije intervju zmaga Youtube
Navijači hrvaškega nogometnega prvoligaša z Reke, ki ga vodita slovenska stratega Matjaž Keke in Matjaž Florjančič, imajo dva obraza.

Konec tedna je Evropska nogometna zveza kaznovala Rijeko s 40.000 evri zaradi neprimernega obnašanja navijačev na tekmah evropskega pokala proti Prestatyn Townu in Žilini.

Nogometaši so klubsko blagajno izpraznili z metanjem dimnih bomb in bengalk ter žaljivim skandiranjem na račun Uefe in hrvaške nogometne zveze. Vse to so ponovili še na tekmi s Stuttgartom in klub čaka nova kazen, zato so odgovorni že pozvali navijače, da podpirajo klub v skladu s pravili in fair playjem.

Ta konec tedna pa so se člani reške Armade skupaj z drugimi navijači na stadionu Kantrida udeležili skupinske krvodajalske akcije. Akcije se je udeležilo kar 65 navijačev. Posebnost akcije je bila, da so jo izpeljali v slačilnici kluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.