Šport > Nogomet
4391 ogledov

Resnica prišla na dan: Jović si je vse izmislil, pri Realu znoreli

luka jović Epa
V kraljevem klubu so besni na srbskega napadalca, ker je po vrnitvi ob vrnitvi v špansko prestolnico po premoru zaradi pandemijo kronoavirusa priredil resnico glede njegovega zdravstvenega stanja.

Srbski napadalec Luka Jović (22) preživlja težke čase. Njegova kariera v Real Madridu, ki je lanskega junija zanj odštel 60 milijonov evrov, bi se težko začela slabša, saj doslej ni kazal igre, s katero je navduševal v Frankfurtu, kar je že načelo potrpljenje navijačev, dodatne težave pa si je nakopal s kršitvijo karantene, kjer bi moral ostati z drugimi člani belega baleta.

Po koncu premora zaradi pandemije koronavirusa se je vrnil v Madridu, kjer naj bi na enem od domačih treninigov zlomil kost v desni peti, zdaj pa se je izkazalo, da je nogometaš ni bil povsem iskren s svojimi delodajalci. Luka Jović Luka Jović Šport Katastrofalna sezona, jeza rojakov zdaj pa še en hud udarec

Po poročanju srbskega Kurija se Jović ni poškodoval med treningom v Madridu, temveč ob padcu s hiše v Beogradu, kamor je na vrhuncu omejitev gibanja konec meseca marca prispel na lastno pest in izzval ogorčenje tako španske kot srbske javnosti.

Za nameček naj bi se v Beogradu udeležil praznovanja rojstnega dne njegovega deketa, srbski predsednik Aleksandar Vučić pa mu je posredno zagrozil celo z aretacijo.

luka jović Neumnost Šport Oče zvezdnika Reala: "Če je kriv, naj gre v zapor."

Po pisanju Kurirja, ki se opira na dobro obveščeni, a neimenovani vir, je Jović padel z velike višine, pri tem pa naj bi imel veliko sreče, da je sploh ostal živ. To pomeni, da se je 22-letnik poškodoval še pred vrnitvijo v Madrid, vendar klubu tega ni sporočil, nato pa je poskušal zdravniško službo prepričati, da se je poškodoval med domačo vadbo.

"Poškodoval se je in komaj ostal živ. Padel je z nekega zidu, še sam ne vem, kako mu je to uspelo. Zgodilo se je po naključju," je za Kurir povedal neimenovani vir.

Jovićevi razlagi nasprotuje tudi nekdanji član zdravniške službe Atletica Jose Gonzalez. "Kost, ki jo je zlomil Jović, podpira celotno težo telesa in je zelo odporna na zunanje sile. V večini primerov se zlomi ob padcu z velike višine," je povedal strokovnjak.

Srbski novinarji so poskušali pridobiti odziv Jovićevega očeta Milana, ki pa izjave ni mogel dati, saj so mu tako zabičali v Madridu. "Prosim, če me razumete, da ne morem ničesar povedati. Od kluba smo dobili navodilo, da nihče, niti Luka, o tem ne sme govoriti," je povedal.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice