Šport > Nogomet
26 ogledov

Ribéry: ''Največja tekma mojega življenja''

Franck Ribery  Bayern München Reuters
Nezadržno se bliža sklepno dejanje letošnje Lige prvakov, kjer se bosta v finalu spopadla Bayern München in Chelsea. Nemce so na zadnji stopnici pred dvema letoma zaustavili nogometaši Interja, Ribéry pa verjame, da je ekipa od takrat naredila velik napredek.

Finale Lige prvakov v Allianz areni se bo zgodil 19. maja, Ribéry pa je tekmo označil kar za ''največjo tekmo mojega življenja''. Francoz meni, da je njegova ekipa od poraza proti Interju močno napredovala. Takrat so jih modro-črni ugnali z 2:0, a Ribéry je prepričan, da so tokrat njihove možnosti veliko večje.

''Veliko boljši smo, kot smo bili leta 2010, ko nas je premagal Inter. Prav tako smo bolj sproščeni. Ne skrbi nas preveč in uživamo v igranju nogometa,'' je povedal 29-letnik. ''Veliko vlogo v naši spremembi igra trener. Igralci zaupajo vanj. Ustvaril je zelo prijetno atmosfero. Seveda se bliža Euro, ampak to bo najpomembnejša tekma moje kariere. Vse lahko dobimo, a obenem lahko tudi veliko izgubimo,'' je modro zaključil Ribéry.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.