Šport > Nogomet
46 ogledov

Ronaldinho tudi s trebuščkom smeši nasprotnike

Ronaldinho Atletico Mineiro Sao Paulo pokal Libertadores EPA
Atlético Mineiro se je zanesljivo uvrstil v četrtfinale pokala Libertadores, potem ko je z visokih 4:1 na drugi tekmi premagal brazilske rivale São Paulo. Ronaldinho sicer ni zadel, je pa s preigravanjem v drugem polčasu navdušil občinstvo, komentatorja na spodnjem posnetku pa sta njegovo ekshibicijo pospremila s tišino.

"Barbarsko. Zakaj ni bilo gola ...? Neverjetno, kaj je storil ta mož. Nimam besed," je dejal prvi komentator. "Bodiva tiho. Naj ljudje uživajo," je pristavil drugi, potem ko je že dodobra debelušni Ronaldinho osmešil nogometaše São Paula in bi skorajda zabil izjemen gol za 5:0.

Tekma se je na koncu končala s 4:1 za Ronaldinhov Atlético Mineiro, ki se je zanesljivo uvrstil v četrtfinale pokala Libertadores, kjer ga zdaj čaka zmagovalec para Palmeiras-Tijuana. Hat-trick za Ronaldinhovo moštvo je zabil nekdanji član Manchester Cityja, visokorasli napadalec .

Ronaldinho, kapetan Brazilije na zadnji prijateljski tekmi s Čilom, kjer je selektor Luiz Felipe Scolari preizkusil le nogometaše, ki igrajo v domačem prvenstvu, ima še vedno vse možnosti, da za svojo reprezentanco nastopi na svojem zadnjem svetovnem prvenstvu, ki ga bo naslednje leto seveda gostila prav njegova domovina.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.