Šport > Nogomet
23 ogledov

Ronaldinho zapušča Milan

Ronaldinho – nekdaj megazvezdnik, danes pa ... (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Očitno se dnevi Brazilca Ronaldinha v Milanu pri kraju, saj mediji poročajo, da naj bi se že dogovoril s Flamengom. Končuje pa se tudi reprezentančna pot svetovnega prvaka Carlesa Puyola.
Carles Puyol po poročanju Marce ne bo več oblekel reprezentančnega dresa, kar se je odločil že novembra lani. Za furijo je debitiral leta 2000 in zbral 90 nastopov.

Brazilski zvezdnik Ronaldinho naj bi se vrnil v domovino. Po pisanju brazilske spletne strani Globoesporte.com se je nekdanji najboljši igralec sveta namreč že ustno dogovoril za sodelovanje s Flamengom iz Ria de Janeira. Zdaj naj bi Brazilec, ki ga selektor Carlos Dunga ni uvrstil med potnike za svetovno prvenstvo v Južnoafriški republiki, le še čakal na potrditev svojega trenutnega kluba.

V minuli sezoni je nekdanji član Grêmia, francoskega PSG in španske Barcelone v italijanski Serie A sicer zaigral na 34 tekmah Milana in zabil 12 golov.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.