Šport > Nogomet
2892 ogledov

"Ronaldo si tega ne bi smel privoščiti, to je nesprejemljivo"

Cristiano Ronaldo Profimedia
Nekdanji soigralec ni bil zadovoljen s potezo Cristiana Ronalda.

Cristiano Ronaldo je na kvalifikacijski tekmi proti Srbiji dosegel zadetek v sodniškem dodatku drugega polčasa, a sodniki niso opazili, da je žoga v celotnem obsegu prešla golovo črto in tako gol ni bil priznan. Na tekmah, ki vodijo na SP 2022 VAR ni prisoten, zato so delilci pravice ostali brez pomoči tehnologije.

Kapetan Portugalske je ob takšni odločitvi povsem izgubil živce. Mahal je z rokami, vpil na sodnike, nato pa snel kapetanski trak in ga vrgel na zelenico. Z rokami je označil konec tekme in odkarakal z igrišča.

Takšno potezo je skritiziral tudi njegov nekadanji reprezentančni kolega Fernando Meira. "Očitno je, da je bil zadetek regularen, vendar Ronaldo ne bi smel tako odvreči kapetanskega traku. Njegova reakcija je povsem naravna, ampak tudi nesprejemljiva za kapetana reprezentance. Ne moreš si kar privoščiti, da odvržeš trak in odkorakaš proti garderobi, medtem pa tekma še traja. Igralec njegovega ugleda se ne sme tako obnašati, on mora biti za vzgled ostalim," je vedenje največjega portugalskega zvezdnika pokomentiral zdaj že upokojeni nogometaš.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.