Šport > Nogomet
4670 ogledov

Ronaldovo posvetilo umrlemu fantku

cristiano ronaldo
Cristiano Ronaldo se je s čudovito gesto poklonil "navijaču št. 1", ki je postal žrtev uničujočega potresa v Mehiki.

Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo je znan kot velik humanitaric in človekoljub, ki v času stiske zna priskočiti na pomoč žrtvam naravnih katastrof in drugim tako ali drugače socialno ogroženim po vsem svetu.

Napadalec Real Madrida je tokrat nagovoril družino šestletnika, ki je umrl za posledicami potresa v Mehiki. Naravna katastrofa na jugu države z magnitudo 7,1 je sicer terjala več kot 300 življenj.

Mama pokojnega dečka je na Ronalda naslovila pismo, v katerem ga je seznanila, da je bil fant njegov velik navijač in da je vedno sanjal o tem, da bo nekoč imel priložnost spoznati svojega idola. Ronaldo se je odzval z objavo fotografije podpisanega dresa, na katerem je pisalo: "Za mojega navijača št. 1, Santiaga. Z ljubeznijo, Cristiano Ronaldo."

Ronaldo je fotografiji pripisal: "V času velike žalosti pošiljam velik objem Santiagovi družini in vsem družinam, ki so izgubile svoje ljubljene."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice