Šport > Nogomet
18 ogledov

Ružnić: O prestopih po koncu sezone

Slovenija Švica Jasmin Kurtić Josip Iličić Jan Oblak Boštjan Tacol
Jasmin Kurtić je stalni član začetne enajsterice Palerma, ki se krčevito bori za obstanek med najboljšimi klubi italijanske Serie A. Zanimanje zanj so pokazali številni klubi, prevladuje Torino.

"V javnosti in po medijih kroži veliko govoric. Že po koncu njegove zgodbe v Vareseju je bilo veliko govora, kam vse se bo preselil, a je na koncu prišel nazaj v Palermo," je italijanskim medijem dejal njegov agent Amir Ružnić in še enkrat zatrdil, da se bo o prestopih odločalo po koncu sezone.

In če bo Palermo izpadel iz Serie A? Bosta Josip Iličić in Jasmin Kutrić igrala med italijanskimi drugoligaši? "O tem nočem niti slišati, niti razmišljati," je Italijanom dejal Ružnić ter dodal, da svojim varovancem trenutno želi le dobre predstave, kakršne tako Kurtić kot Iličić, ki je zadel gol še na svoji tretji tekmi zapored, tudi kažeta.

24-letnega nogometaša iz Črnomlja si želi kar nekaj italijanskih klubov, med njimi prevladuje Pescara, najbolj verjetna destinacija pa je Torino, ki naj bi v zameno za Kurtića v Palermo poslal Rolanda Bianchija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.