Šport > Nogomet
16 ogledov

Sarma izgubljen za Čehe in Severne Irce

stevanovic_handanovic_sps Žurnal24 main
Slovenski reprezentančni vratar Samir Handanovič si je na tekmi 29. kola Serie A poškodoval koleno in moral zapustiti igro. Zaradi poškodbe bo moral izpustiti tekmi proti Češki in Severni Irski.

Prvi vratar slovenske reprezentance, Samir Handanovič, je na nedeljski tekmi italijanskega prvenstva medGenovo in Udinesejem v šesti minuti utrpel poškodbo kolena in moral zapustiti igro. Poškodba je tako huda, da bo Handanovič moral izpustiti tako tekmo s Češko v Mariboru kot tudi s Severno Irsko v Belfastu. Keku tako ostajata dva vratarja, saj je poleg Samirja Handanoviča vpoklical tudi Jasmina Handanoviča in Aleksandra Šeligo.

"Samir je začutil bolečino v kolenu in odnehal. Zdaj se dogovarjam, da bi ga že ta teden operirali. Ima poškodbo notranjega meniskusa na levem kolenu. Klub mu ponuja operacijo v Barceloni, jaz pa se dogovarjam z dr. Ambrožičem v Valdoltri," nam je povedal reprezentančni zdravnik dr. Vasja Kruh in dodal: "Oni imajo diagnozo postavljeno. Opravili so magnetnoresonančno preiskavo. S tako poškodbo bi se njegova aktivnost sicer še lahko nadaljevala, vendar je bil verjetno kakšen gib kriv, da se je raztrganina meniskusa povečala. Ne bo šlo. Poseg bo potreben prej, kot smo želeli. Celotna rehabilitacija bo realno trajala približno mesec dni."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.