Šport > Nogomet
5526 ogledov

Seks škandal v Real Madridu: trije nogometaši pridržani

Real Madrid Profimedia
Trije nogometaši Realove B oz. C-ekipe pridržani zaradi deljenja videoposnetka s spolno vsebino, na katerem je (bila) mladoletnica.

Tako klub kot španska policija sta potrdila, da so policisti pridržali dva nogometaša Realove C- ter enega nogometaša B-ekipe (Castilla). Kot so sporočili iz kraljevega kluba, v preiskavo ni vključen noben nogometaš prve Realove ekipe. Tamkajšnja policija je ukrepala zaradi spornega deljenja videoposnetka prek aplikacije WhatsApp, za nameček naj bi bila oseba na posnetku mladoletna, stara vsega 16 let. Vse skupaj naj bi se zgodilo 6. septembra na Velikem kanarskem otoku (Gran Canaria) v mestu Mogan.

Na špansko policijo se je obrnila mama žrtve, ki trdi, da je eden od pridržanih posnel posnetek s seksualno vsebino in ga pozneje delil z drugimi. Mladoletnica, ki je pristala v spolni odnos, naj bi vedela, da jo snemajo, a naj bi ji nogometaši zagotovili, da so posnetek izbrisali s svojih telefonov, poroča španski As. Številni španski mediji – zgodbo je razkril El Confidencial – so dogodek, povezan s kraljevim klubom, označili za škandal. Nogometaše so namreč prijeli pred Realovim trening centrom Valdebebas. Kot dodaja Mundo Deportivo, je sodnik vse pridržane po zaslišanju izpustil na prostost. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.