Šport > Nogomet
14 ogledov

Silva zavrnil Real Madrid

Queens Park Rangers - Manchester City EPA
V minulih dneh se je veliko govorilo o prihodu španskega reprezentanta Davida Silve v Real Madrid, a zdi se, da je bil to račun brez krčmarja. Milijoni Manchester Cityja so očitno preveč mamljivi.

Nekdanji član Valencie ima z Manchester Cityjem sklenjeno še dveletno pogodbo, a David Silva naj bi bil sodeč po številnih zapisih v medijih zelo blizu prestopa v Real Madrid. Zdaj naj bi se v zgodbi zgodil zasuk, po katerem bo Silva ostal na Otoku. Glavni razlog se seveda skriva v denarju. Bogati arabski lastniki sinje modrih naj bi Silvi ponudili, da bo v prihodnje na teden prejemal kar 200 tisoč funtov, ob tem pa bi mu sedanjo pogodbo podaljšali še za tri leta. Silva bi v tem primeru v naslednjih petih letih lahko v žep pospravil kar 52 milijonov funtov.

Da bo kariero najverjetneje nadaljeval pri aktualnih angleških prvakih, je potrdil tudi igralec sam. "Pripadam Manchestru, nadejam se, da bodo predstavniki klub in moji menedžerji dosegli dogovor. Pogovori še trajajo, tako da se nadejam, da bom že kmalu lahko potrdil, da tudi v prihodnje ostajam tukaj," je navijače Cityja pomoiril Silva in se dotaknil tudi morebitnega odhoda v Madrid: "Real? O tem ne razmišljam." Dovolj jasno?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.