Šport > Nogomet
1880 ogledov

Slavni nogometaš pojasnil razlog za bizarno pričesko

Antoine Griezmann instagram
Soigralec Jana Oblaka pri Atleticu Antoine Griezmann presenetil z novo barvo pričeske.

Ko so nogometni navdušenci gledali zadnjo tekmo med Atleticom in Elchejem, so se najbrž prijeli za glavo, ko so videli bizarno pričesko izjemnega francoskega nogometaša Antoina Griezmanna, ki je blestel v dresu Francije na nedavnem svetovnem prvenstvu v Katarju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EriKA Choperena (@eri_chope)

"Kaj za vraga?" so se najbrž spraševali, ko so videli, da ima Griezmann novo barvo las. In to roza! Da, prav ste prebrali ... Roza! Tudi njegova partnerka Erika Choperena je na Instagramu zapisala: "Kdo mi to lahko pojasni?" In španski novinarski kolegi so izbrskali razlog, zakaj je bilo tako.

Pravzaprav ga je pojasnil kar Griezmann sam. "Izbirali smo med roza in modro barvo. Doma imamo tri punce, sva zgolj dva fanta in roza je zmagala pri glasovanju," je pojasnil Francoz. Iz Griezmannovih besed gre sklepati, da je s 3:2 bitko dobila roza barva pričeske, dodajajo španski novinarski kolegi pri Asu.

V pogovoru za klubsko televizijo je sicer pred derbijem z Barcelono pojasnil, da je bil od nekdaj takšen, da so ga drugačne barve vselej privlačile. "Z mojimi pričeskami lahko opazite, ali sem zares srečen ali ne," je pojasnil. "Že kot otrok sem bil takšen, različni videzi, različne barve. Na koncu vedno lahko rečem, da je to področje, kjer se vidi, da sem srečen," je zaključil Francoz. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.