Šport > Nogomet
866 ogledov

Slovenskemu dvojcu so kar na stadionu pripravili stanovanji

Simon Rožman Saša Despot
Po prihodu iz Slovenije sledi 14-dnevna karantena.

Slovenski trenerski dvojec Rijeke, ki ga sestavljata Simon Rožman in njegov pomočnik Aleš Kačičnik, sta se pred dnevi iz Slovenije vrnila na Hrvaško, čaka pa ju še deset dni karantene. Da bi lahko v tem času lahko spremljala individualne treninge svojih varovancev, so jima stanovanji pripravili kar na stadionu.

Prenosi na Sport Klub:

ePremier League, od torka do sobote

Digital Swiss, od srede do nedelje

Rijeka jima je tako v ložah pripravila apartmaja z direktnim pogledom na površino za trening. Če bosta želela oditi na zrak, jima bo to omogočeno, pri tem pa ne bosta ogrožala ostale v klubu, ali pa kršila karanteno. Hrana jima bo dostavljena. Tako se bosta slovenska strokovnjaka povsem posvetila individualnemu napredku svojih nogometašev.

HNK RIjeka Hajduk Rujevica Bitka za Jadran Šport Simon Rožman ukanil slovito ime, Hrvati mu pojejo hvalospeve

Stanovanja na stadionu v modernem nogometu sicer niso velika redkost, kar nekaj klubov se poslužuje takšnih rešitev. V nekaterih prebivajo mladi igralci, nekatera so namenjena le za odmor med treningi, nekateri stadionu pa imajo sobe, ki so namenjene gostom. Slednje velja na primer za objekt praške Slavie, ki ima v svojem kompleksu tudi hotel, v njem pa nekaj sob s katerih vidite na zelenico stadiona.

Simon Rožman | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Simon Rožman Intervju Šport Rožman: Kultura do športa večja na Hrvaškem, nasvet dobim tudi pri prodajalki
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.