Šport > Nogomet
4482 ogledov

Spregovoril brat nogometne legende, ki je več let spala z njegovo ženo

ryan giggs Epa
Nekdanji rdeči vrag Ryan Giggs je imel osemletno afero z ženo brata Rhodrija.

Pred devetimi leti je v britanskih medijih odjeknila novica o prešuštvu Ryana Giggsa, nekdanjega člana Manchester Uniteda, danes pa selektorja Walesa, ki je kar osem let ljubimkal z ženo njegovega mlajšega brata Rhodrija.

Giggs naj bi svojo danes nekdanjo ženo Stacey Cook, s katero sta se ločila leta 2017, varal z Natasho, še preden se je ta poročila z Rhodrijem. Ker je nekdanji rdeči vrag istočasno prijateljeval še z zvezdnico resničnostnih šovov Imogen Thomas, je ogorčena Natasha podrobnosti njegove nezvestobe razkrila javnosti.

Po izbruhu škandala se je Giggs znašel v nemilosti družine, kar pa ni trajalo dolgo, saj je večina članov družine danes v boljših odnosih z Ryanom kot Rhodrijem. Slednjemu ob strani stoji samo oče Danny. Ob imenovanju Giggsa na selektorsko mesto Walesa je njegov oče izjavil, da se sina "sramuje" in da "ne more niti izgovoriti njegovega imena".

Rhodri Giggs | Avtor: Profimedia Profimedia
Kot je pojasnil Rhodri, je družina nanj vršila pritisk, naj pozabi na afero in se pobota z bratom. Ker tega ni storil, so z njim prekinili vse stike, domnevno tudi zaradi razkošja in privilegijev, ki jim jih nudi premožnejši Giggs.

Rhodri je pred dnevi gostoval v športnem podkastu, med pogovorom pa se je dotaknil odnosa z bratom, katerega je označil za odvisnika od seksa. "Vsak ima svoje šibke točke. Ryanova je ta, da kadar gre ven, mora spati z drugimi ženskami," je povedal. Na vprašnje, ali prezira svojega brata, je Rhodri odvrnil: "Ne. Smili se mi. Imel je izjemno nogometno kariero, a jo je omadeževal. To ni moja krivda, ampak posledica njegove nezvestobe. Jaz sem bil zvest."

Giggs je bil pred dnevi aretiran zaradi suma napada na osebo. Šlo naj bi za njegovo partnerko Kate Greville, katero naj bi med prepirom napadel in ji prizadejal telesne poškodbe. Giggs, ki obtožbe zanika, je noč preživel na policijski postaji. Kate je po incidentu zapustila njegovo 1,9 milijona evrov vredno domovanje v Manchestru in se preselila k staršem. Preiskava dogodka je še vedno v teku.

Giggs je postal selektor Walesa januarja 2018 po blesteči igralski karieri, v kateri je z rdečimi vragi osvojil 13 naslovov angleškega prvaka Premier League, dve Ligi prvakov, štiri angleške pokale in tri ligaške pokale. Za velško izbrano vrsto je zbral 64 nastopov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.