Šport > Nogomet
24 ogledov

Stave? Vratar Napolija jezen po golu svoje ekipe!

De Sanctis Napoli Lecce vratar Serie A stave Youtube
Na dan, ko so tudi v Sloveniji vsaj delno začeli sekati lovke stavniški hobotnici, se je na YouTubu pojavil posnetek iz italijanske Serie A, ki jo tudi v letošnji sezoni pretresajo nova umazana razkritja. Posnetek s tekme Napoli – Lecce prikazuje vratarja Morgana De Sanctisa, ki po golu svoje ekipe za 4:1 ni prav nič vesel.

Po golu Urugvajca Edinsona Cavanija je Napoli 3. decembra lani proti Lecceju povedel s 4:1, a njegov soigralec, vratar Morgan de Sanctis, njegovega zadetka ni bil prav nič vesel. Še več – po golu "Matadorja" je nemočno zamahnil z rokami in se s sklonjeno glavo odpravil proti svojemu golu, njegov soigralec Cristiano Lucarelli pa mu je z nasmeškom na obrazu dejal: "Še sedem ali osem minut!"

Videoposnetek reakcije De Sanctisa in pogovora z Lucarellijem se je na televiziji SKY zavrtel samo enkrat, piše YouTubov uporabnik giannilamosca. "Zakaj se je De Sanctis razjezil?" se v videu sprašuje uporabnik. "Ker ni želel tega gola? In ni bilo naključje, da je Lecce na koncu zabil gol za 4:2. Je imel kdo interes po vsoti golov ali po končnem rezultatu? Ali da se ohrani razlika dveh golov?"

De Sanctis je takoj po objavi posnetka zavrnil vse očitke in pristavil, da je bil zgolj jezen zaradi treh remijev njegovega moštva, pred "usodno" tekmo z Leccejem. "Sploh ne želim komentirati, želim le povedati, da sem bil takrat zelo jezen zaradi treh zaporednih remijev, zadnji se je zgodil proti Juventusu," je v svojo obrambo povedal občasni italijanski reprezentant.

Presodite sami. Je to reakcija vratarja, čigar ekipa je pravkar zabila gol? V torek so se po Sloveniji razvedela tudi imena nekdanjih in nekaterih še aktivnih nogometašev, ki naj bi se ukvarjali z nelegalnimi stavami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.