Šport > Nogomet
11 ogledov

Šuler blizu Nemčije, na koncu v Izrael

Marko Šuler (levo) je eden izmed tistih, ki se s premijami in ostalimi stvarmi o Anže Petkovšek
Slovenski nogometni reprezentant Marko Šuler bo pol leta kot posojen nogometaš Genta igral za izraelski Hapoel Tel-Aviv. "Zdaj sem lahko znova osredotočen le na svoj posel," je za Nogomanio povedal branilec.

Za podpis pogodbe z Markom Šulerjem sta se bojda zanimala tudi nemški prvoligaš Hertha Berlin in drugoligaš Ingolstadt, a je ob menjavi trenerja Markusa Babbla v nemškem glavnem mestu zanimanje nato zamrlo, ambiciozni drugoligaši pa niso želeli tvegati zaradi Šulerjevega načetega hrbta.

"Še dobro, da se je vse skupaj končalo že tako hitro. Zdaj sem lahko znova osredotočen le na svoj posel," je za Nogomanio povedal Šuler. "Ne vem, zakaj nisem dobil priložnosti. Lahko bi vseeno ostal, pogodbo imam dobro, toda to ni moj cilj. Želim si igrati in upam, da bom pri Hapoelu igral. Zato sem tudi sprejel to odločitev."

Po napornih dneh se bo lahko Šuler zdaj podal v Tel-Aviv, ki ga že precej dobro pozna, pri "Rdečih demonih" pa mu bo privajanje brez dvoma olajšal nekdanji Hajdukov nogometaš Mirko Oremuš. "V Tel Avivu sem bil že trikrat. To je čudovito mesto, ki me je resnično navdušilo. Sam bom živel malce izven mesta. Novega izziva, ki mi ga prinaša Hapoel, se že zelo veselim. To bo nekaj novega. Z novim trenerjem sem že govoril, vem, da gre za priznanega izraelskega trenerja, ki je bil tudi selektor reprezentance. Kar se klubskih ciljev tiče, so visoki. Trenutno je Hapoel tretji na lestvici, želje pa so seveda še višje," je še pristavil Šuler.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.