Šport > Nogomet
2647 ogledov

Tako si daš duška po zmagi nad Bayernom sredi Münchna

BAyer Leverkusen Epa
V Nemčiji odmeva poraz velikega Bayerna na njegovi zelenici.

V nemški bundesligi ni ravno v navadi, da bi münchenski Bayer izgubljal na svoji zelenici, a tudi to se je zgodilo ta konec tedna, Na Bavarskem je z 2:1 slavil Bayer iz Leverkusna. In veselje med njegovimi pristaši je bilo neizmerno, duška pa si je dal tudi skrbnik(i) klubskega twitterja. Ta je imel res svoj dan in ga je polepšal tudi vsem, ki v Nemčiji ne marajo dominantnih Bavarcev, takšnih pa je izjemno veliko.

Atletico Madrid - Barcelona
Nedelja, 1.12.2019, ob 20:55 na SK1.

"Zmaga proti Bayernu v letu 2019 ni za vsakega," se je glasil eden izmed čivkov, ki je ob proslavljanju uspeha še nekoliko zbodel dortmundsko Borussio, Red Bull Leipzig in Tottenham, ki so vsi doživeli visoke poraze proti Bayernu.

Hudomušen je bil tudi odziv na zapis, ki ga je na istem socialnem omrežju še med tednom zapisal izjemni strelec bavarskega velikana Robert Lewandowski. "Moram priznati... Odvisen sem od doseganja golov," je zatrdil Poljak. In odgovor? "Lahko ti pomagamo pri zdravljenju tega," so zapisali pri Bayerju. Lewandowski je sicer ostal brez gola na dvoboju.

BAyer Leverkusen | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.